Magneet Print® Zo werkt het!

Magneet Print®

Voor snelle wisseling van indoor visuele communicatie

Magneet Print® is zeer geschikt voor het snel en regelmatig veranderen van uw indoor visuele communicatie. De Magneet Print® bevestigt u heel makkelijk op een stalen ondergrond; het is te vergelijken met de ‘magneetsticker’ op een voertuig. Dus heeft u een balie, display of ander meubilair van staal dan is Magneet Print® een goedkope manier voor de visuele presentatie van uw producten, kledingmerken, acties of campagnes.

Onze dunne (0,3 mm) printbare magneetfolie heeft een zeer hoge printkwaliteit. Met onze full colour roll to roll grootformaatprinters printen wij uw afbeelding direct haarscherp op deze innovatieve folie. Uw reclamebureau stuurt ons de afbeelding en de formaten die wij op onze full colour grootformaatprinters haarscherp op een speciale magneetfolie printen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en aanleveren van beelden.

Strak en kreukvrij

De Magneet Print® sturen we direct naar uw winkel(keten) of naar alle franchiseondernemers. Een van uw personeelsleden rolt zonder moeite of training de afbeeldingen strak en kreukvrij op de stalen wand, displays, schappen, balies of systeemwanden.

In opdracht van: KAN creëren – kannet.nl

De voordelen van Magneet Print®:

Regelmatig van interieur wisselen maakt de winkelbeleving voor uw klant optimaal en aantrekkelijk. Met Magneet Print® geeft u binnen mum van tijd uw winkel een totaal andere look! Dit zijn de voordelen:

  • snel en makkelijk aan te brengen
  • kostenbesparend
  • milieuvriendelijk en PVC-vrij
  • haarscherp en strak

In opdracht van: KAN creëren – kannet.nl

Meer weten over Magneet Print®?
Bel of mail direct!